Terug naar overzicht

Team Bull's NL in Denemarken

Gepubliceerd op: 07 mei 2019

Afgelopen weekend was het Deense Esbjerg toneel voor zowel de Denmark Open Darts als de Denmark Masters.
In eerdere berichtgeving was al te lezen dat niemand minder dan 109-voudig Oranje-voetbalinternational Rafael van der Vaart zich hiervoor ingeschreven had.
Bull’s NL heeft Rafael en zijn jongere broer Fernando in de aanloop naar dit toernooi voorzien van Dartmaterialen om tot een optimale voorbereiding te komen!
Helaas wist Fernando door een lastige loting zijn eerste ronde wedstrijd niet te winnen. Rafael slaagde hier wél in, maar voor hem viel in de tweede ronde het doek.
Wellicht smaakt de deelname aan dit toernooi naar meer, Bull’s NL is benieuwd!

Bull’s NL speler Justin van Tergouw verscheen zowel zaterdag als zondag ook aan de oche en kan ondanks een licht griepje terugkijken op een goed weekend!
Op zaterdag verloor hij van de als eerste geplaatste BDO-topper Jim Williams. Op zondag kreeg hij kans op revanche en dat pakte goed uit!
Na achtereenvolgens te winnen van Henrik Uechter (4-0) speelde Justin daarna in een hoogstaande wedstrijd tegen Ben Hazel.
Er moest een beslissende leg gespeeld worden waarin Justin met een 13-darter de wedstrijd met 4-3 binnensleepte.
Na vervolgens de sterke speler Tony Martin met liefst 4-0 verslagen te hebben, was hij vervolgens te sterk voor Jim Williams.
Helaas viel hierna bij de laatste 16 het doek en werd verloren van Dutch Open finalist Ryan Hogarth.
Justin maakte een sterke indruk dit weekend, en natuurlijk hoopt Bull’s NL dat hij na wat blessureleed z’n vertrouwen weer terugkrijgt.
Aan z’n talent hoeven we in ieder geval geen seconde te twijfelen!