Terug naar overzicht

Resultaten Dutch Open Bull's Spelers

Gepubliceerd op: 06 februari 2017

Van vrijdag 3 februari t/m zondag 5 februari jl. werd in de Bonte Wever in Assen het jaarlijkse Dutch Open Darts gehouden. Dit prestigieuze darttoernooi is al sinds jaar en dag het grootste toernooi van Europa en is toegankelijk voor spelers van elk niveau en elke leeftijd.
Met een ongekend grote sheet van 4096 ging Bull’s speler en kersverse Wereldkampioen jeugd bij de BDO Justin van Tergouw voortvarend van start en kwalificeerde zich als groepswinnaar van zijn sheet bij de beste 128. Na het winnen van ook deze wedstrijd –en hiermee het bereiken van de laatste 64 spelers- was plaatsing voor de finaledag een feit! Helaas viel bij de laatste 16 het doek voor Justin na een 4-0 nederlaag tegen Scott Mitchell, maar desondanks een zeer knappe prestatie voor zo’n jonge speler!
Bij de jongens -18 kwam een andere Bull’s speler in actie, te weten Marvin van Velzen. Ook Marvin wist zijn sheet van 32 spelers te winnen en zich zo bij de laatste 8 te scharen. Helaas was in deze kwartfinale Ian Spaans met 3-1 te sterk, maar ook deze prestatie is er één van formaat en dit biedt zeker perspectief om op voort te borduren!
Bij de aspiranten (jongens -14) kwam Keanu -de jongere broer van de hierboven genoemde Marvin- in actie. In de sheet van 128 heeft Keanu een formidabele prestatie geleverd door als winnaar uit de bus te komen! De uitslagen liegen er ook niet om, want van z’n 6 gewonnen wedstrijden (na een bye in de eerste ronde) gunde hij vijf tegenstanders geen enkele leg!
Bull’s NL is als sponsor erg trots op alle drie onze toppers en hopen dat ze in de nabije toekomst hun goede vorm een vervolg kunnen geven.