Terug naar overzicht

Ook Hemeco Open 2018 valt ten prooi aan Bull’s NL speler Justin van Tergouw!

Gepubliceerd op: 27 augustus 2018

Afgelopen weekend werd alweer de 10e editie van de Hemeco Open Darts 2018 afgewerkt in de Kentering in Rosmalen. Het heren singles toernooi –met oud winnaars als Phil Taylor, Darryl Fitton en Dimitri van den Bergh- kende ook dit jaar weer een sterk deelnemersveld met daarin een waslijst aan (hoofdzakelijk) Nederlandse topspelers als Justin van Tergouw, Toon Greebe, Ron Meulenkamp, Ryan de Vreede, Gino Vos, Mareno Michels en vele anderen.
Na een gemakkelijke poulefase met louter 3-0 zeges, en achtereenvolgens overwinningen op Ricardo van Hemert, Mareno Michels, Jeremy v/d Winkel en Levy Frauenfelder, moest Justin bij pas bij de laatste 4 écht aan de bak om Kristiaan de Boer van zich af te schudden met 5-3. Justin gooide in deze wedstrijd een 170-finish en besliste de wedstrijd met een 155-finish! Resultaat: een finaleplaats tegen de sterke speler Ron Meulenkamp.
In deze finale werd de beslissende break in de 7e leg geplaatst en dat was uiteindelijk voldoende voor een knappe 6-4 overwinning op dit drukbezette toernooi!
Justin, het gehele team van Bull’s NL feliciteert jou met dit prachtige resultaat en we hopen dat je deze topvorm lang vast kunt houden…klasse!