Terug naar overzicht

Max Hopp bereikt halve finale op German Darts Grand Prix!

Gepubliceerd op: 23 april 2019

Afgelopen weekend stond in München het Euro Tour evenement German Darts Grand Prix op het programma. Namens Bull´s NL deden beide Duitse contractspelers Max Hopp en Martin Schindler mee. Max Hopp wist vorig jaar geschiedenis te schrijven, door als eerste Duitse speler –nota bene in z’n thuisland- een groot PDC-evenement te winnen. Op de German Darts Open in Saarbrücken was Max vorig jaar de beste. Dit toernooi staat deze week op de kalender!
Helaas wist Martin Schindler z´n openingswedstrijd niet in winst om te zetten: de Pool Krzysztof Ratajski was met 6-2 te sterk voor Martin.
Max Hopp mocht op zondag de avondsessie openen tegen Keegan Brown en wist deze tweede ronde wedstrijd met 6-3 te winnen! Volgende horde was de ervaren Belg Kim Huybrechts. Ook deze partij eindigde in 6-3 in het voordeel van The Maximiser. In de Kwartfinale moest Max het opnemen tegen de Tsjech Karel Sedláček. In deze bloedstollende wedstrijd was een beslissende leg nodig, en deze viel in het voordeel van Max uit! In de Halve Finale was de sympathieke Australiër Simon Whitlock de volgende opponent. Ook deze wedstrijd was bloedstollend spannend. Helaas wist Max een 6-4 voorsprong –en twee matchdarts- niet te verzilveren, en ging de wedstrijd na een beslissende leg met 6-7 naar Whitlock. Uiteindelijk werd Michael van Gerwen winnaar van dit toernooi, door met een gemiddelde van maar liefst 106,45 de finale met 8-3 van Whitlock te winnen.
Al met al een uitstekende prestatie van Max Hopp, die wederom heeft laten zien zich heel goed thuis te voelen op dit grote podium!
Max, we wensen je heel veel succes op de German Darts Open!
Team Bull’s NL