Terug naar overzicht

Lancering nieuwe artikelen Bull’s NL Darts 23 april 2019

Gepubliceerd op: 15 april 2019

Bull’s NL presenteert u met trots de flights en/of darts van maar liefst 3 nieuwe contractspelers! en meer:

Dirk “Titan” van Duijvenbode
Deze 26-jarige Westlander is inmiddels een ervaren toernooispeler en heeft zelfs al op het WK-podium gestaan. Dirk komt al langere tijd bij Bull’s NL over de vloer, heeft enige tijd gezocht naar de juiste set-up, maar heeft deze nu gevonden in deze speciaal voor hem uitgebrachte darts: de Bull’s NL Dirk van Duijvenbode 90% . Deze darts beschikken over een gecombineerde ringed – en Phantom grip over de gehele barrel. De darts zijn verkrijgbaar in 23 en 24 gram en worden geleverd met een zwarte medium nylon shaft + ring en de –ook los verkrijgbare- 100-micron dikke Powerflite Dirk van Duijvenbode (no 2). Saillant detail is dat Dirk al geruime tijd gooit met een rode std. Robson flight, uiteraard ook bij Bull’s NL verkrijgbaar!

Maik Kuivenhoven
Ook Maik is een Westlandse dartspeler, die in januari jl. een uitstekende prestatie neerzette door in de Q-school een Tourkaart te bemachtigen. Deze Tourkaart stelt hem in staat om minimaal 2 jaar lang aan PDC Pro Tour evenementen te kunnen deelnemen. Bull’s NL heeft veel vertrouwen in de 30-jarige speler en zal zijn prestaties op de voet volgen. Zijn flights zijn 100-micron dik en hebben de standaard no 2-vorm.

Gergely “The Padlock” Lakatos
Gergely Lakatos is een groot talent, afkomstig uit Hongarije. Hij is de European Champion 2018 kampioen van de EDU onder 18 met Softtip Darts. Zijn bijnaam Padlock komt van zijn naam “Lakat” wat in het hongaars Padlock betekent. Hij is in 2018 Hongaars jeugdkampioen geworden en dat was ook zijn grote doorbraak. In het jaar 2017 kwalificeerde Gergely zich voor dit jeugdkampioenschap. Recentelijk nog speelde hij een kwartfinale van een PDC European Q-School serie in Hildesheim. Bull’s NL is na intensieve samenwerking met Gergely gekomen tot een nieuwe barrel, uitgebracht in 70% en 90% tungsten. Beide series zijn in twee gewichten uitgebracht en bevatten gezamenlijk de gewichten 22 t/m 25 gram. De wedstrijddarts zijn te herkennen aan de zwarte en rode kleuren. De darts zijn opvallend slank en voorzien van een goede ringed grip.

Airstriper shafts
In 5 frisse kleuren, elk gecombineerd met zwart, brengt Bull’s NL de Airstriper shaft. Deze shaft is gemaakt van kunststof en heeft diepe groeven, die in de lengterichting van de shaft lopen. De shaft is 47,2 mm. lang, is voorzien van een Bull’s logo en wordt standaard geleverd met een ringetje van 2 mm. om de flight goed vast te houden. Deze shafts passen naadloos in de huidige trend van kleurrijke, goed matchende shafts en flights.