Terug naar overzicht

Lancering Darts Max Hopp + Traininsstage

Gepubliceerd op: 23 november 2017

Max Hopp strijkt neer in Nederland voor Trainingsstage

In een onlangs uitgebracht persbericht heeft Bull’s NL te kennen gegeven vanaf 1 november jl. met de Duitse dartspeler Max Hopp in zee te gaan. In (aanloop naar) deze periode is onder kundige begeleiding van Jacques Nieuwlaat uitvoerig getest om de voor Max ideale setup (barrel, shaft en flight) te bereiken.
Uit deze testsessies is een complete Max Hopp dartslijn gekomen, die vanaf nu te bestellen is bij Bull’s NL.

Bij de levering van de uiteindelijke matchdarts van Max Hopp, is hij in Nederland neergestreken om hier een trainingsstage af te werken. Het betreft hier een compleet uitgestippeld en uitgebalanceerd programma van fysieke, mentale, dart technische en ontspannende oefeningen.

Zo werd er een fysieke training afgewerkt met de selectie van ADO Den Haag en werd deze training afgesloten met een dart-clinic en wat verschillende partijvormen, waarop ontspanning voorop stond. Met name Lex Immers bewees een uitstekend dartspeler te zijn, niet geheel verrassend nadat hij in het verleden aangegeven heeft na zijn voetbalcarrière graag professioneel darter te willen worden.
Om met z’n nieuwe darts wedstrijdervaring op te doen, heeft Max kennis gemaakt met Nederlandse competitie-darten. In Café de Buitenhof in Delft –thuisbasis van Jacques Nieuwlaat- heeft Max verschillende wedstrijden gespeeld tegen Nederlandse competitiespelers op hoog niveau.

Op de PDPA World Championship qualifier, die op maandag 27 november aanstaande in het Britse Milton Keynes wordt gespeeld, speelt Max voor z’n laatste kans om zich voor het komende PDC WK-darts te kwalificeren. In aanloop naar dit evenement heeft Max veel trainingsuren met Raymond van Barneveld gemaakt. Raymond is voor Max een geweldige sparringpartner en dito leermeester en Bull’s NL is Raymond dankbaar voor de mogelijkheden die hij Max geboden heeft deze week.

Wij wensen Max heel veel succes op de PDPA World Championship qualifier en zijn ongeacht het resultaat hiervan trots op de start die we met Max hebben gemaakt!