Terug naar overzicht

Justin van Tergouw wint de Belgium Masters!

Gepubliceerd op: 06 augustus 2018

Bull’s NL speler Justin van Tergouw heeft op de Belgium Masters voor een grote verrassing gezorgd door er met de titel vandoor te gaan! Het betekent de eerste grote internationale titel bij de heren voor Justin.
In de Royal Yacht Club in Antwerpen wist de pas 18-jarige Justin achtereenvolgens te winnen van Jurrit van Essen (NL), Iwan Terschegget (NL), Nico Schunke (GER), Pál Székely (HUN), James Moston (ENG), Jim Williams (WAL), Willem Mandigers (NL) en Glen Durrant (ENG). Een prachtige, lange rij met namen in een zeer sterk deelnemersveld! Een geweldige apotheose bovendien, om in de finale BDO-grootheid Glen Durrant in een beslissende leg te verslaan!
Saillant detail aan deze toernooiwinst is dat Justin dit resultaat heeft behaald met het prototype van de Bull’s JvT 4.0, die zeer binnenkort als Black Titanium 90% in 23 en 25 gram op de markt komt! Houd onze social media in de gaten ;)
Justin, we lijken in herhaling te vallen door te zeggen dat we trots zijn op weer zo’n prachtige prestatie, maar willen het zeker niet onder stoelen of banken steken…ga zo door!