Terug naar overzicht

Justin Pipe The Force

Gepubliceerd op: 03 maart 2021

Afgelopen februari heeft Bull’s Nederland zijn eerste Engelse speler onder contract genomen, Justin Pipe. Wij als team Bull’s waren al een tijdje op zoek naar een speler die nog meer ervaring kon toevoegen aan ons team, in het algemeen hebben wij jonge talentvolle spelers in huis zoals Max Hopp, Dirk Van Duijvenbode en Adam Gawlas, vorig jaar waren wij al heel erg gelukkig met binnenhalen van Kim Huybrechts wat al extra ervaring toevoegde aan ons team.

Justin Pipe een voormalig top 10 speler van de PDC was zoekende in zijn materiaal en wist vanuit de markt dat wij erg veel tijd, energie en geld stoppen in het juiste materiaal voor onze spelers. Justin benaderde ons met maar één vraag kunnen jullie voor mij het materiaal leveren zoals ik deze graag heb. De kwaliteiten en ervaring van Justin Pipe zijn bekend anders heb je niet in de top 10 van de PDC gestaan.
Natuurlijk hebben wij Justin moeten en kunnen overtuigen dat wanneer hij met de pijlen van Bull’s zou gaan gooien hij ook de pijlen zou krijgen die hij graag heeft. Normaal gesproken komen onze spelers naar Nederland en aan de hand van trainingen en oefeningen kunnen onze verantwoordelijke snel zien wat de speler vraagt en hoe we zijn pijl moeten aanpassen, in Corona tijd is het toch even anders. Met online meetings, online trainingen en video’s hebben wij het samen met Justin voor elkaar gekregen dat hij op dit moment de juiste pijl heeft.

Heel stilletjes en op de achtergrond hebben wij deze transfer beklonken en hebben wij Justin inmiddels het juiste materiaal kunnen leveren waarmee hij het afgelopen weekend in Engeland de PDC Super Series mee gespeeld heeft.