Terug naar overzicht

Een orkaan in de Belgische en Nederlandse dartwereld

Gepubliceerd op: 01 mei 2020

Bull’s NL heeft weer beet. Het is het dartmerk gelukt om een overeenkomst te sluiten met één van de grootste dartspelers van België: Kim “The Hurricane” Huybrechts.

Bull’s NL geniet van het vastleggen van de ervaren Huybrechts: “Voor zowel Kim als Bull’s NL is dit een mooie stap”. “We zijn erg blij om zo’n grote naam toe te voegen aan ons talentvolle team.”

Moeilijke tijd
Na een moeilijke tijd wilde Kim graag een nieuwe start maken, en die kans krijgt hij nu bij Bull’s NL. Hij kan daarnaast rekenen op de nodige ondersteuning. “Wij hebben een heel jong team, en waar darters het vaak alleen moeten doen zijn wij van mening dat een team heel belangrijk is”, aldus de spelersmanager. “Onze jongens zijn normaal gesproken veel onderweg. In periodes dat het even niet loopt zijn ze vaak op zichzelf aangewezen. De spelers zijn en blijven natuurlijk concurrenten, maar wij vinden het om die reden ook heel belangrijk dat ze naast het bord terug kunnen vallen op hun sponsor en hun team.”

Nieuwe pijl
Kim wil graag met een nieuwe pijl gooien, en was naar Bull’s NL heel duidelijk in zijn wensen. “Als fabrikant moeten wij natuurlijk ook waarmaken wat de spelers van ons vragen”. “We hebben de eerste ontwerpen inmiddels gemaakt en Kim gaat ze binnenkort testen.”

De ervaring, het karakter en het talent van Kim Huybrechts zijn precies de eigenschappen waar Bull’s NL naar op zoek was. Zijn overtuiging en drive om terug te groeien naar de top sluiten daarnaast naadloos aan op de ambities van het team. Huybrechts tekent een meerjarig contract, wat beide partijen zekerheid geeft voor de toekomst. “Namens Bull’s NL wil ik Kim bedanken voor zijn vertrouwen in ons. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”