Terug naar overzicht

Dirk van Duijvenbode tekent contract bij Bull’s NL!

Gepubliceerd op: 01 april 2018

Team Bull’s NL heeft wederom een bekende dartspeler gecontracteerd; het gaat om de 25-jarige Dirk van Duijvenbode. Dirk, woonachtig in ’s-Gravenzande, is vanaf 1 april 2018 Bull’s-NL speler en heeft inmiddels de nodige ervaring op het hoogste niveau. Zo heeft hij zich al diverse malen gekwalificeerd voor de hoofdtoernooien van grote PDC-evenementen en hierin zelfs enkele aansprekende resultaten geboekt!
Dirk heeft in 2016 z’n eerste wedstrijd in het hoofdtoernooi van het PDC-WK gespeeld, maar verloor daarin helaas van Raymond van Barneveld. Wedstrijden op dit podium smaken echter naar meer, en daarom zal Dirk er alles aan doen om weer op dat podium terug te komen.
De komende tijd wordt benut om te zoeken naar het juiste materiaal (barrel en setup) zodat met vertrouwen uitgekeken kan worden naar de komende toernooien op de agenda.
Wij heten Dirk van harte welkom bij ons merk, zijn trots op een speler met zijn potentie en wensen hem veel succes in de komende periode als speler van Bull’s NL!