Terug naar overzicht

De grote spelers release van Bull's NL

Gepubliceerd op: 18 augustus 2022

Het kan menig dartfan niet ontgaan zijn; Bull’s NL heeft de afgelopen week een groot aantal producten uitgebracht. Al deze producten stonden in het thema van #TeamBulls spelers. We hebben ze allemaal nog even op een rijtje gezet voor je…

De grootste ster van de show is toch wel Martijn Kleermaker. Zijn aansluiting bij Bull’s NL wordt groots gevierd met een geheel eigen assortiment.
Van zijn nieuwe moderne 90% & 80% tungsten matchdarts, tot aan een eigen Ultimate Card, shirts, en brass darts; er is voor iedere fan wat wils…

Daarnaast werd Max Hopp in het zonnetje gezet met zijn nieuwe Edition 4 90% darts. Deze dartpijlen zijn precies naar de wensen van Max Hopp gemaakt. Dit is de upgrade die Max van zijn dartpijlen verlangde.
Daarnaast heeft Max zijn eigen Ultimate Cards gekregen, iets waar hij trots op mag zijn.

Als laatst, maar zeker niet als minst, was Kim Huybrechts aan de beurt. Hij tilt zijn dartniveau naar het volgende level door gebruik te maken van het professionele Condor flight- en shaftsysteem. Dit is Bull’s niet ontgaan, en ze hebben gelijk de handen ineengeslagen met Condor! Het resultaat hiervan zijn de Kim Huybrechts Condor Flights.

De Dirk van Duijvenbode 90% Aubergenius darts zijn misschien wel de populairste dartpijlen van de afgelopen jaren. Bull’s had dit ook door, en hebben daarom een 24 gram versie van deze darts uitgebracht. Nu sluiten deze darts bij nog meer mensen aan!
Een gigantische release van Bull’s NL dus. Met welk product zie jij jezelf wel darten?