Terug naar overzicht

De Bull's Oktober 2022 Launch

Gepubliceerd op: 20 oktober 2022

Vandaag heten we Filip Ljubenko van harte welkom bij #TeamBull’s!

Filip is een opkomend natuurtalent uit Kroatië, die we al een tijdje op het oog hadden. Met veel plezier zijn we samen gaan werken met Filip, en hebben we de nieuwe Filip Ljubenko 90% Tungsten steel- en softtip darts geproduceerd! Met deze darts is Filip klaar om de dartwereld te gaan veroveren. Houd hem in de gaten…

Daarnaast lanceren we onze Pro Player Cases reeks! Met een Bulls Pro Player Case, in thema van een van onze sterspelers, ben je verzekerd van de optimale opslag van je matchdarts. Van Duijvenbode, Kim Huybrechts, Max Hopp, Martijn Kleermaker en Maik Kuivenhoven gebruiken deze case voor al hun wedstrijden.
Deze case is voorzien van genoeg plek voor een set darts met bijbehorende shafts en flights, met daarnaast vakken voor nog meer accessoires. De case is afgewerkt met sterke en schokabsorberende padding, waardoor schade aan je materiaal zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Verder sluiten we de lancering sterk af met onze nieuwe Bull’s Wings Cases!
We hebben allemaal dat ene setje darts dat overal mee naar toe gaat. Een avondje naar de kroeg, je vrienden, of soms zelfs naar die belangrijke wedstrijd. Het belangrijkste is dan dat je darts netjes aankomen. Veel mensen hebben een of andere oude wallet waar je shafts en flights uitsteken, of een hele kleine case waar je eigenlijk niets in kwijt kan.
Dat is waar de Bull’s Wings Case verandering in komt brengen. In deze case kun je je favoriete set darts kwijt, met extra ruimte voor al je accessoires. In het schuimrubber kun je veilig je flights kwijt, terwijl je aan de andere kant van de case netjes je shafts in de houders kan schuiven. Verder vind je nog enkele vakjes met rits waar je ander toebehoren kwijt kan, bijvoorbeeld je slijpsteentjes. De case is stevig in elkaar gezet waardoor die tegen een flink stootje kan. Zo zijn je darts altijd veilig!