Terug naar overzicht

De Bull's December 2022 Lancering

Gepubliceerd op: 15 december 2022

Bull’s maakt je kerst helemaal compleet.
Deze lancering zit zoals altijd weer bomvol met nieuwe producten van de bovenste plank! Bekijk ze snel hieronder.
De Bull’s Flora Range
“Een bloem gebruikt geen woorden om haar komst aan de wereld aan te kondigen; ze bloeit gewoon.”
De Bull’s Flora serie is een 80% tungsten barrel serie versierd met elementen van de Zinnia, Camille en Hibiscus bloemen. De nauwkeurig afgemeten ringgrepen in combinatie met platte greepstukken zorgen voor een aangename ervaring in de hand die veel darters zullen waarderen.
De Bull’s Flora Range wordt geleverd met de exclusieve S100 Flora Range Powerflites.
De Bull’s Smoke Green 90%
Er is geen rook tenzij er vuur is, en dat vuur ben jij.
Gebruik de Smoke Green 90% barrel om je tegenstander in vuur en vlam te zetten. Elegant ontworpen met een heldergroene PCT coating en een zwarte afwerking. De gespecialiseerde Bull’s ring en incisie grepen zorgen voor vlekkeloze prestaties.
De Bull’s Concord 80%
Na het daverende succes van de Concord 90% werden we geïnspireerd om een 80% versie te maken met een nog scherpere prijs. En daar zijn we in geslaagd.
Met zijn extreem puntige neus laat deze barrel de dartpunt soepel en moeiteloos in de barrel vloeien. Het is op deze manier dat Bull’s grip en aerodynamica biedt die voorheen ongekend waren in de dartindustrie.
De Bull’s Concord 80% heeft een barrel die is uitgevoerd in zilver en eindigt met een zwarte stalen punt. En wanneer de zwarte Bull’s shafts en Concord Flights worden toegevoegd, heeft de Bull’s Concord 80% een ongelooflijk glad uiterlijk. Het lijkt een beetje op het vliegtuig waarop de dartpijl is gebaseerd.
Wie weet, misschien kunnen jouw dartpijlen ook op Mach 2 vliegen :wink:
De Bull’s Smiley Range
De Bull’s Smiley Flight serie is een verzameling van de meest gebruikte emoji’s op sociale media en chats! Nu kun je jezelf uiten op een manier die iedereen herkent! Vanwege het enorme succes hebben we vier nieuwe toevoegingen ontworpen en geproduceerd!