Terug naar overzicht

Darter Max Hopp tekent contract bij Bull’s NL!

Gepubliceerd op: 20 oktober 2017

De 21-jarige Duitse dartspeler –die te boek staat als groot darttalent- heeft bij Bull’s NL een contract getekend dat op 1 november 2017 in zal gaan.
“The Maximiser” –zoals de bijnaam van Max Hopp luidt- beschikt ondanks zijn jonge leeftijd al over de nodige ervaring in het (jeugd)circuit: in 2015 werd hij winnaar van de PDC Youth World Championship en in 2015 en 2017 bereikte hij de laatste 32 op het PDC World Championship. Momenteel is Max Hopp actief in het PDC Pro Tour circuit, heeft de US Darts Masters in Las Vegas gespeeld en heeft laatst namens Duitsland ook meegedaan aan de World Cup of Darts, waarin bij de laatste 8 met 2-1 verloren werd van de latere winnaar Nederland.
Het gehele team van Bull’s NL is opgetogen over de komst van Max Hopp, heet hem van harte welkom bij ons merk en wenst hem veel succes in de belangrijke komende periode!
In nauwe samenwerking met Max zijn z’n nieuwe darts ontwikkeld, waarna de uiteindelijke productie in Nieuw-Zeeland heeft plaatsgevonden. Binnenkort zijn ze bij Bull’s NL te verkrijgen!
“Bull’s NL ziet in Max een potentiële toekomstige wereldtopper en zal hem bijstaan en hem voorzien van materiaal waarmee hij optimale prestaties kan leveren!”