Terug naar overzicht

Bull’s NL-speler Max Hopp schrijft Dartgeschiedenis in thuisland!

Gepubliceerd op: 16 april 2018

Max Hopp heeft gisteren voor een enorme sensatie gezorgd door in zijn thuisland het German Darts Open te winnen. Dit toernooi maakt deel uit van de European Tour van de PDC en werd van vrijdag 13 april t/m zondag 15 april afgewerkt in het Duitse Saarbrücken.
De 21-jarige Duitser wist achtereenvolgens te winnen van Zoran Lerchbacher, Peter Wright, Benito van de Pas, Joe Cullen, Rob Cross en Michael Smith. In overwegend zeer spannende wedstrijden heeft Max de goedgevulde locatie meerdere malen op zijn grondvesten doen schudden. Met name de halve finale tegen Rob Cross en de finale tegen Michael Smith waren regelrechte “Thrillers”, waarin een beslissende leg nodig was om een winnaar aan te wijzen. Ronduit spectaculair is dat Hopp in beide “Sudden Death-legs” een finish van 121 met Bulls-eye uitgooide. Na het gooien van de beslissende Bulls-eye kon Hopp eindelijk juichen en tekende hij hiermee voor de grootste overwinning in zijn loopbaan tot nu toe!
Door de winst van Max Hopp krijgt de toch al immens populaire dartsport in Duitsland alleen nog maar een grotere boost.
Max heeft zijn grote talent dit weekend dik onderstreept en daar is Bull’s NL als sponsor enorm trots op! Wij feliciteren Max Hopp met deze prachtige overwinning en hopen dat dit een voorbode is van een glansrijke loopbaan in de Dartsport!