Terug naar overzicht

Bull´s NL speler Max Hopp reikt tot de finale van Players Championship 16!

Gepubliceerd op: 20 mei 2019

Afgelopen weekend stonden in Barnsley de Players Championships 15 en 16 op de agenda. Bull´s NL spelers Max Hopp, Martin Schindler en Dirk van Duijvenbode deden hierin een gooi naar de prijzen. Aansprekende resultaten voor de heren werden met name op zondag behaald: Martin Schindler wist nog van Mario Robbe te winnen, maar verloor in de 2e ronde met 6-4 van Vincent van der Voort. Dirk van Duijvenbode reikte –na overwinningen op achtereenvolgens Eddie Dootson en William O’Connor- tot de laatste 32. Hierin verloor Dirk helaas met 6-4 van de ervaren Alan Tabern.
Het echte vuurwerk kwam echter van Max Hopp: via overwinningen op Mark McGeeney (105,2 gemiddeld!), Benito van de Pas, Jermaine Wattimena, Alan Tabern, Danny Noppert en Robert Thornton werd de finale bereikt waarin de 21-jarige Engelsman Harry Ward z’n tegenstander was. Na een achterstand van 6-3 wist Max zich weer in de wedstrijd te knokken en tot 6-6 terug te komen. Het werd 7-7 en dat betekende –net als in de wedstrijden tegen Wattimena en Thornton- een beslissende 15e leg. Helaas ging deze leg verloren en daarmee werd de titel op een haar na gemist. Dirk, en uiteraard met name Max kunnen echter beiden terugkijken op een zeer succesvol weekend!
Max heeft met dit resultaat aangetoond in een goede vorm te verkeren. Met het oog op de World Cup of darts -waarin hij samen met collega Bull’s NL speler Martin Schindler zijn opwachting maakt voor het Duitse team- een prettige gedachte! Bull’s NL wenst z’n spelers van Team Germany, Max Hopp en Martin Schindler, een geslaagde voorbereiding op de World Cup en een zeer succesvol toernooi toe!
De World Cup of Darts wordt van donderdag 6 juni t/m zondag 9 juni gespeeld in de Barclaycard Arena in Hamburg, Duitsland.