Terug naar overzicht

Bull’s NL richt z’n pijlen op Tsjechië

Gepubliceerd op: 05 juni 2019

Tijdens de World Cup of Darts 2019 bestaat niet alleen het Duitse team met Max Hopp en Martin Schindler geheel uit Bull’s NL-spelers, maar ook het Tsjechische team!
Zowel Karel Sedláček als Pavel Jirkal hebben onlangs een contract bij Bull’s NL getekend en zoals te doen gebruikelijk wordt de daaropvolgende periode gebruikt om de ideale barrel en setup te bepalen en ontwikkelen. Dit gehele traject wordt in onderlinge samenspraak doorlopen. De test barrels zijn al geproduceerd en de eerste resultaten zijn prima. Wij bieden de contractspeler een grote mate van vrijheid in het bepalen van de voor hem ideale setup, omdat wij van mening zijn dat de speler het best presteert als hij volledig achter z’n materiaal staat. In de loop van de zomer zullen wij u van verdere informatie omtrent de nieuwe darts en flights van deze nieuwe spelers voorzien!
Wij zijn uiteraard erg nieuwsgierig hoe beide spelers dit toernooi zullen presteren! In de eerste ronde wacht buurland Polen, een interessante confrontatie dus!
Team Bull’s NL wenst Karel en Pavel veel succes tijdens de World Cup of Darts 2019!