Terug naar overzicht

Bull's NL Darts levert dartartikelen aan Rafael van der Vaart

Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Onlangs kwam het opvallende bericht in het nieuws dat niemand minder dan ex-voetballer Rafael van der Vaart samen met zijn jongere broer Fernando mee zal doen aan het Open Denemarken Darts. Dit BDO-toernooi wordt gespeeld op 4 en 5 mei in het Deense Esbjerg. Het toeval wil dat van der Vaart –door de handbalcarrière van zijn vriendin Estavana Polman- in de nabije omgeving woont.
Aan de zijde van Michael van Gerwen wist Rafael “the Finisher” van der Vaart begin dit jaar de finale te halen van het Promi-Darts-WM-toernooi in Keulen. Hierin dolf de 109-voudig Oranje-international het onderspit tegen Bull’s NL-speler Max Hopp en zijn partner.
Om Rafael en zijn broer Fernando -die al langere tijd dart- een optimale voorbereiding te bieden op dit toernooi, heeft Bull’s NL voor de nodige Dartmaterialen gezorgd.
Bull’s NL wenst Rafael en Fernando van der Vaart -maar uiteraard ook moeder Lolita van der Vaart en Estavana Polman, die ook mee zullen “koppelen”- heel veel succes op dit mooie Dartevenement!