Terug naar overzicht

Bull's brengt nieuwe producten uit op ISPO München

Gepubliceerd op: 20 februari 2020

Het nieuwe jaar is nauwelijks begonnen en dan beginnen we ook graag goed! We hebben afgelopen maand al onze nieuwe producten mogen presenteren op de ISPO in München, waarbij we veel positieve reacties van bezoekers van over de hele wereld hebben gekregen.

Bij het aankondigen van nieuwe producten kan een dart natuurlijk niet uitblijven. Maar we zouden onszelf niet zijn als we niet ons best deden om onszelf te overtreffen. Dus wat is beter dan een nieuwe dart? Acht nieuwe darts, natuurlijk.

We zijn trots om in ieder geval twee nieuwe dartseries aan te mogen kondigen: allereerst de Blue Pegasus, een 3-tal darts als toevoeging aan de bestaande White Pegasus serie. Verder de Smoke Gold, Silver en Black, een volledig nieuwe serie onder de naam Smoke. Beide series bestaan uit individueel unieke darts en zijn allemaal beschikbaar als zowel steeltip als softtip.

Onze Blue Pegasus serie bestaat uit een drietal prachtig ontworpen 95% tungsten darts met mooie blauwe afwerking in de barrel. Alle drie de darts dragen hun eigen, unieke identiteit met zich mee. Om de darts compleet te maken, worden ze allemaal geleverd met Aviation shafts welke de originele flights verenigen met de barrel. Deze darts zijn misschien geen mythe, mythologisch zijn ze zeker wel.

De nieuwe Smoke darts waren een directe hit. Deze 80% black titanium tungsten darts met passende flight zijn een geweldige toevoeging aan ons assortiment, gezien hun prachtige uiterlijk en mooie prijskaart. Met drie verschillend ontworpen darts, allemaal in drie verschillende gewichten, zouden er voor iedereen genoeg opties moeten zijn om slechte prestaties in rook op te laten gaan!

Naast de nieuwe dartseries, hebben we ook twee nieuwe spelerdarts gepresenteerd; de Maik Kuivenhoven en Marvin van Velzen darts. Beide spelerdarts zijn specifiek ontworpen voor Maik en Marvin, ontwikkeld van 90% tungsten en worden uiteraard geleverd met bijpassende spelerflight.

We houden natuurlijk ook van een traditioneel potje darten. Echter is er altijd ruimte voor verbetering, dus waarom zouden we niet proberen om hier een handje bij te helpen? Samen met Jacques Nieuwlaat hebben we een gloednieuw scoreboard ontwikkeld, om het unieke Mastercaller Double Game-spel te kunnen spelen. Deze nieuwe manier van spelen is speciaal ontwikkeld voor professionele dartspelers die een effectief hun spel willen verbeteren. Dus wie weet, het zou zo maar kunnen dat je beter wordt!

Als laatste aankondiging hebben we onze Aviation assortiment uitgebreid met Aviation Flight Protectors. Gemaakt van hetzelfde extreem sterke, extra lichte aluminium als onze Aviation flights, zijn deze flight protectors praktisch onverwoestbaar. Dankzij deze unieke eigenschappen hoef je vrijwel nooit meer je flight protectors te vervangen, terwijl het verschil in gewicht verwaarloosbaar en zo goed als niet merkbaar is.