Team Bull's Darts NL:

Max Hopp

Max Hopp (1996) is een zeer getalenteerd Duitse Dartspeler die in 2015 PDC Wereldkampioen bij de jeugd wist te worden. Hij kwalificeerde zich in 2013 voor het eerst voor het PDC-WK voor senioren en is hiermee de op-een-na-jongste speler die ooit aan dit toernooi heeft meegedaan.
In de Euro Tour toernooien speelt max vrijwel wekelijks en heeft deelgenomen aan de World Series of Darts in Las Vegas en recent in Düsseldorf.
Om de volgende stap in zijn carrière te verwezenlijken heeft Bull’s in nauwe samenwerking met Max Hopp zijn nieuwe darts ontwikkeld.
Deze zullen zeer binnenkort op de markt verschijnen en beschikbaar zijn voor alle dartspelers.
Ook zijn flights met nieuwe designs zullen binnenkort verkrijgbaar zijn.
Bull’s darts zal alles doen wat in haar vermogen ligt, Max Hopp te ondersteunen in zijn darts carrière en zijn materiaal door te ontwikkelen om zijn resultaten te helpen verbeteren.
Zijn nieuwe match dartshirt ligt al vanaf komende week in de dartshops en is tevens online te bestellen.

Justin van Tergouw

Justin van Tergouw (2000), woonachtig in Utrecht, is de regerend jeugd-Wereldkampioen. Justin is misschien wel ’s-werelds grootste darttalent bij de junioren, hetgeen eigenlijk al onderstreept wordt door zijn zeer imposante erelijst en huidige nr. 1 positie op de WDF Youth Ranking. Zelfs in het speelveld van senioren heeft hij –met het bereiken van de laatste 16 op de Dutch Open van 2017- al laten zien klaar te zijn voor het grote werk.

Jacques Nieuwlaat

Jacques Nieuwlaat is een zeer bekende naam in de dartwereld. Iedereen die wel eens naar darts op RTL7 kijkt, zal zijn stem direct herkennen omdat hij al jarenlang commentator is van alle door RTL7 uitgezonden dartwedstrijden. Jacques is een zeer trouwe partner van Bull’s Darts NL door zijn kundige blik, goede ideeën en prettig en representatief voorkomen als Mastercaller bij onze Demo’s.

Marvin van Velzen

Marvin van Velzen (2000), woonachtig in Maasdijk, is achter Justin van Tergouw de huidige nummer 2 op de NDB-ranking voor Junioren en beschikt eveneens over zeer veel talent. Marvin heeft inmiddels meerdere wedstrijden voor het Nederlands team gespeeld en heeft bovendien nationaal en zelfs internationaal een groot aantal prijzen gewonnen. Marvin gooit momenteel Eredivisie en LACO bij DSWN.

Keanu van Velzen

Keanu van Velzen (2003), eveneens woonachtig in Maasdijk, is de jongere broer van Marvin en heeft net als zijn broer veel potentie om ver te komen in de dartsport. Keanu heeft in februari 2017 een formidabele prestatie geleverd door in een sheet van 128 de Dutch Open Darts bij de aspiranten te winnen!
Wij zijn als sponsor erg trots op onze spelers en ook zeker op het feit dat ze veel gezamenlijk trainen om hun niveau nog verder op te krikken