Maik Kuivenhoven

Maik Kuivenhoven (geboren op 7 januari 1988 in Naaldwijk, Nederland) is een professioneel Nederlands darter die bekendstaat om zijn toewijding en prestaties in de dartwereld. Kuivenhoven begon zijn dartscarrière op regionaal niveau en maakte in 2018 zijn debuut in de Professional Darts Corporation (PDC).

In 2019 verdiende Kuivenhoven zijn PDC-tourkaart via de European Q-School, waarmee hij de mogelijkheid kreeg om deel te nemen aan PDC-toernooien. Hoewel hij tot op heden nog geen grote titels heeft gewonnen, heeft hij wel een aantal indrukwekkende prestaties neergezet in verschillende toernooien. In 2020 behaalde hij bijvoorbeeld de laatste 16 op de Belgian Darts Championship, een toernooi van de PDC European Tour.

Kuivenhoven heeft ook deelgenomen aan andere prestigieuze toernooien, zoals het PDC World Darts Championship, de UK Open en de Players Championship Finals. Hoewel hij nog geen grote successen heeft geboekt op deze evenementen, heeft hij wel bewezen dat hij kan concurreren met de beste darters ter wereld.

Maik Kuivenhoven staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en toewijding aan de sport. Hij blijft hard werken om zijn vaardigheden te verbeteren en hogerop te komen op de PDC-wereldranglijst. Zijn vastberadenheid en prestaties maken hem een gerespecteerd en veelbelovend figuur in de dartwereld.