Kim Huybrechts

Kim Huybrechts (geboren op 16 november 1985 in Antwerpen, België) is een professioneel Belgisch darter. Hij staat bekend om zijn aanvallende speelstijl en sterke prestaties in zowel nationale als internationale darttoernooien. Huybrechts begon zijn dartscarrière in 2007 en maakte in 2011 zijn debuut in de Professional Darts Corporation (PDC).

In 2012 behaalde Huybrechts zijn eerste grote succes door het bereiken van de finale van de PDC World Grand Prix. Hoewel hij de titel verloor aan Michael van Gerwen, vestigde hij zich als een van de meest veelbelovende darters van Europa. Huybrechts won zijn eerste PDC-titel in 2013, toen hij het Players Championship in Killarney, Ierland won.

In 2015 was Kim Huybrechts een van de spelers in de prestigieuze Premier League.

Kim Huybrechts heeft ook samen met zijn broer Ronny Huybrechts deelgenomen aan de PDC World Cup of Darts, waar zij België vertegenwoordigden. Ze bereikten samen de finale in 2013 maar verloren tegen het Engelse team. Huybrechts heeft sindsdien een vaste positie in de top 32 van de PDC-wereldranglijst behouden.

Naast zijn prestaties in de PDC heeft Huybrechts ook successen geboekt in de British Darts Organisation (BDO) en de World Darts Federation (WDF). Hij heeft meerdere titels gewonnen, waaronder de Belgium Open, de Antwerp Open en de Zuiderduin Masters.

Kim Huybrechts staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en toewijding aan de sport, wat hem een gerespecteerde en populaire figuur in de dartwereld maakt.