Geert Nentjes

Geert Nentjes (geboren op 3 februari 1999 in Urk, Nederland) is een professioneel Nederlands darter die bekendstaat om zijn talent en indrukwekkende prestaties in de dartwereld, ondanks zijn jonge leeftijd. Nentjes begon op jonge leeftijd met darten en maakte snel naam in zowel nationale als internationale competities.

In 2018 verwierf Nentjes zijn PDC-tourkaart via de Q-School en begon hij deel te nemen aan verschillende PDC-toernooien. Hoewel hij tot op heden nog geen grote titels in de PDC heeft gewonnen, heeft hij wel indrukwekkende prestaties geleverd op verschillende toernooien. In 2019 en 2020 nam hij deel aan het PDC World Darts Championship, waar hij liet zien dat hij kan concurreren met de beste darters ter wereld.

Nentjes heeft ook succes gehad op de PDC Development Tour, waar hij in totaal drie titels won in 2018 en 2019. Zijn succes op de Development Tour heeft bijgedragen aan zijn groei als darter en heeft hem geholpen zich verder te ontwikkelen in de sport.

Geert Nentjes staat bekend om zijn talent, vastberadenheid en toewijding aan de sport. Hij blijft hard werken om zijn vaardigheden te verbeteren en streeft ernaar om hogerop te komen op de PDC-wereldranglijst. Zijn prestaties en potentieel maken hem een veelbelovend figuur in de dartwereld en een inspiratie voor opkomende darters.