Team Bull's Darts NL:

Jacques Nieuwlaat

Jacques Nieuwlaat is een zeer bekende naam in de dartwereld. Iedereen die wel eens naar darts op RTL7 kijkt, zal zijn stem direct herkennen omdat hij al jarenlang commentator is van alle door RTL7 uitgezonden dartwedstrijden. Jacques is een zeer trouwe partner van Bull’s Darts NL door zijn kundige blik, goede ideeën en prettig en representatief voorkomen als Mastercaller bij onze Demo’s.

Justin van Tergouw

Justin van Tergouw (2000), woonachtig in Utrecht, is de regerend jeugd-Wereldkampioen. Justin is misschien wel ’s-werelds grootste darttalent bij de junioren, hetgeen eigenlijk al onderstreept wordt door zijn zeer imposante erelijst en huidige nr. 1 positie op de WDF Youth Ranking. Zelfs in het speelveld van senioren heeft hij –met het bereiken van de laatste 16 op de Dutch Open van 2017- al laten zien klaar te zijn voor het grote werk.

Marvin van Velzen

Marvin van Velzen (2000), woonachtig in Maasdijk, is achter Justin van Tergouw de huidige nummer 2 op de NDB-ranking voor Junioren en beschikt eveneens over zeer veel talent. Marvin heeft inmiddels meerdere wedstrijden voor het Nederlands team gespeeld en heeft bovendien nationaal en zelfs internationaal een groot aantal prijzen gewonnen. Marvin gooit momenteel Eredivisie en LACO bij DSWN.

Keanu van Velzen

Keanu van Velzen (2003), eveneens woonachtig in Maasdijk, is de jongere broer van Marvin en heeft net als zijn broer veel potentie om ver te komen in de dartsport. Keanu heeft in februari 2017 een formidabele prestatie geleverd door in een sheet van 128 de Dutch Open Darts bij de aspiranten te winnen!
Wij zijn als sponsor erg trots op onze spelers en ook zeker op het feit dat ze veel gezamenlijk trainen om hun niveau nog verder op te krikken